Srećan početak školske godine

Dobrodošli na sajt KK Cerak

30
jun
2014

Petak 27.6.2014. - Šesti dan kampa

Petak 27.6.2014. - Šesti dan kampa
      Šestog dana kampa dolazi do promene rasporeda zbog vremenskih uslova i posle doručka odlazimo na jutarnji trening u halu Wai Tai. Nastavljamo u istom ritmu sto se tiče trenažnih aktivnosti, pa prema tome akcenat stavljamo na učenje tehničkih elemenata. Trening završavamo u dobrom raspoloženju i odlazimo na ručak i obavezan odmor od 14 do 16 časova.

       Nakon odmora kamperi uz užinu odlaze na popodnevni trening. Za današnji trening planirana su takmičenja između kampera u igri 1 na 1 i poligonu košarkaških veština. Posle dosta zanimljivih duela dobili smo pobednike oba takmičenja. U igri 1 na 1 pobednik je Mišić Željko, dok je na poligonu najbolji bio Milovanović Marko.

      Danas je završen i turnir u stonom tenisu a pobedu je odneo Jelenković Mijat. Usledila je večera i šetnja sa trenerima. Nakon zanimljivog i napornog dana, kamperi odlaze na zasluženi odmor u 22 časa.

Kategorije: Vesti

27
jun
2014

Četvrtak 26.6.2014. - Peti dan kampa

Četvrtak 26.6.2014. - Peti dan kampa
       Petog dana nastavljamo da treniramo maksimalnim intenzitetom. Imali smo srece i sa vremenom, pa je kisa zaobilazila vreme treninga i dozvolila nam da treniramo po unapred organizovanim terminima.

       Posle doručka odlazimo na Čigotu gde smo na otvorenim terenim održali jutarnji trening. Kao i prethodnih par dana, dečaci su ulozili maksimalne napore da bi savladali sve tehničke elemente planirane za današnji trening. Nakon 15 minuta šetnje posle treninga, stižemo u hotel. Danas se nastavlja turnir u stonom tenisu između kampera i posle dugih i neizvesnih duela, dobijamo parove četvrtine finala koje je na programu u toku sutrašnjeg dana. Sledi ručak u 13:30 časova i obavezan odmor. Već u 16:30 časova igrači izlaze na teren, na popodnevni trening.

       Kamperi su imali priliku da na današnjem treningu demonstriraju naučene tehnike u dosadašnjem delu kampa kroz igru 2 na 2. Nakon dosta iscrpljujućih duela, igrači odlaze na večeru a posle večere u šetnju sa svojim trenerima. U 22 časa kamperi su u svojim krevetima i time se završava još jedan naporan ali zanimljiv dan na Zlatiboru

Kategorije: Vesti

27
jun
2014

Sreda 25.6.2014. - Četvrti dan kampa

Sreda 25.6.2014. - Četvrti dan kampa
     Četvrtog dana kampa počinju problemi sa vremenom. Kamperi nakon doručka, sa ogromnom željom za treniranjem kreću u borbu sa vetrom i izlaze kao pobednici nakon duela na košarkaškom terenu. Jutarnji trening je poslužio za obnavljanje stečenog znanja na prethodnom treningu i nadogradnju usvojenih veština.

U odličnom raspoloženju odlaze u hotel gde ih nakon tuširanja čeka turnir u stonom tenisu. Nakon izvlačenja parova počeli su dueli prvog kruga takmičenja.
     Videli smo dosta zanimljivih partija posle kojih odlazimo na ručak i zaslužen odmor. U 16 časova prekidamo odmor užinom i već u 16:30 časova započinjemo popodnevni trening. Za sat i 30 minuta rada igrači su uspešno ispunili sve zadatke trenera i u dobrom raspoloženju odlaze na kratak odmor do večere. Kao po pravilu sledi šetnja i upoznavanje sa jednom od najlepših planina Srbije. Opijeni svežim vazduhom i umorni od napornih treninga, kamperi odlaze u svoje sobe na zaslužen odmor

Kategorije: Rezultati

27
jun
2014

Utorak 24.6.2014. - Treći dan kampa

Utorak 24.6.2014. - Treći dan kampa
Trećeg dana nas od ranog jutra prati sunce i odlično vreme za treniranje. Posle doručka dečaci počinju sa jutarnjim treningom od 9 časova. Akcenat je stavljen na učenje novih tehničkih detalja, koji su odlično savladani već nakon prvog treninga. Sledi kratka pauza za tusiranje i odlaze na predavanje sa veoma zanimljivom temom, vezanom za ishranu. Teoriju smo odlično savladali i prelazimo na praktični deo - ručak. Sledi obavezan odmor od 14 do 16 časova i odlazak na popodnevni trening u 16:30 časova. Popodnevni trening je zbog svog sadržaja bio posebno zanimljiv svim igračima. Prema planu trenera, na redu je bila igra 1 na 1, sto je posebno inspirisalo igrače. Izmoreni ogromnim brojem duela, odlaze na kratak odmor posle koga sledi večera. Nakon večere sledi šetnja u društvu trenera i već u 22 časa odlaze u svoje sobe na spavanje.

Kategorije: Rezultati

25
jun
2014

21.6.2014. - Drugi dan kampa

21.6.2014. - Drugi dan kampa
       Nakon doručka, kamperi odlaze na jutarnji trening i nastavljaju sa sprovodjenjem plana koji su treneri pripremili za ovogodišnji kamp. Posle treninga je održano predavanje na temu "Higijena". Zatim sledi ručak i obavezan svakodnevni odmor od 14 do 16 časova.


       Odmor prekidamo užinom i posle nje kamperi odlaze na popodnevni trening u 16:30 časova. Na treningu je prikazana ogromna želja dečaka za sticanjem novih znanja i veština iz omiljenog sporta. Sledi tuširanje,večera i šetnja u društvu trenera. Već u 22 časa, svi kamperi su bili u svojim sobama, zasluženo odmaraju i prikupljaju snagu za ispunjavanje daljih obaveza.

Kategorije: Vesti

25
jun
2014

Nedelja 22.6.2014. - Počela druga smena kampa na Zlatiboru

Nedelja 22.6.2014. - Počela druga smena kampa na Zlatiboru
Kamperi su doputovali na Zlatibor i smestili se u hotel "Braća Sekulić", u kom će boraviti do 29.6.

Prvi dan je prošao u upoznavanju kampera sa pravilima ponašanja za vreme trajanja kampa, kao i upoznavanja plana i programa rada i popodnevnoj šetnji. Kamperima želimo dobro vreme i puno uspeha u trenažnim aktivnostima.

Kategorije: Vesti

Novo u galeriji

Vremenska prognoza

Weather data OK.
Beograd
6 °C

Linkovi