Dobrodošli na sajt KK Cerak

09
novembar
2015

Pioniri

5 kolo
Ofi Basket - Cerak
55 - 69

U 5. kolu pionira , naša pionirska ekipa uspela je da zabeleži i 4. trijumf u grupnoj fazi. Sa dosta izmenjenim sastavom u odnosu na utakmicu sa Rasom, koja je bila odigrana samo par dana ranije, ekipa je uspela da pristupi meču ozbiljno. Izostankom par standardnih igrača, vodeću ulogu i mesto lidera zauzeo je kapiten Uroš Čukić, koji je opravdao poverenje i bio nemilosrdan prema protivniku. To se najbolje videlo po njegovom učinku od 17 poena, a pratili su ga Savović, Rikalović i Ćulibrk sa 9. Nastavak utakmice je doneo opuštanje, uglavnom igrača koji su trebali da pokažu više želje u utakmici gde su imali dosta minuta na parketu. Sve u svemu ne tako loše izdanje ali i oprez da se utakmica igra i nakon 29 poena razlike na poluvremenu. U poslednjem kolu, Cerak dočekuje ekipu Beka iz Koteža.

Kategorije: Vesti

09
novembar
2015

Pioniri

U petom kolu pionirske lige, selekcija mlađih pionira "Cerak 2" je pretrpela još jedan poraz od ekipe "Kroni Basket 2", rezultatom 58-34. Naša selekcija je započela utakmicu veoma dobro. U drugoj četvrtini je došlo do pada u igri i tu je napravljena razlika od 24 poena, u korist protivnika. U drugom poluvremenu naša ekipa odigrala je jaku i snažnu odbranu, dok je realizacija u napadu bila malo lošija. Iako je razlika možda velika, ovo je bila možda najbolja utakmica u sezoni do sada, što je pokazatelj da ekipa raste iz utakmice u utakmicu.

Kategorije: Vesti

09
novembar
2015

2. kolo ml. pionira

31.10.2015.
2. kolo ml. pionira
Mladost 2 - Cerak 2
26 - 43

Najmlađa ekipa KK Cerak uspela je prošlog vikenda da zabeleži još jednu pobedu i to na teškom gostovanju ekipi Mladosti iz Zemuna. Kao i u prvom kolu, 1/4 je bila ključ uspeha i recept kako treba igrati u nastavku meča. Odlična odbrana, dobar protok lopte i odlična igra 1na1 su faktori koji su uticali da ekipa zabeleži trijumf od 17 poena razlike. Najefikasniji su bili Kontić sa 17, Butulija sa 9 i Golubović sa 5 poena.
4. kolo naša ekipa će ugostiti prvoplasiranu ekipu Flash 2, pa našim dečacima želimo puno sreće i uspeha.

Kategorije: Vesti

09
novembar
2015

Izbaci druga za mesec septembar

Izbaci druga za mesec septembar
U školici košarke Ujedinjene Nacije, u starijoj grupi, organizovano je takmičenje u šutu kroz igru Izbaci druga. Najsnalažljiviji je bio Petrović Nikola, zvani Džejms, koji je ovog puta opravdao svoj nadimak. U napetoj završnici, Nidža je ostao miran i hladne glave, pa je na kraju pogodio najvažniji šut i na kraju zasluženo pobedio. Svaka čast Nidžo!

Kategorije: Vesti

09
novembar
2015

Najbolji šuter u oktobru

Najbolji šuter u oktobru
U školici košarke Ujedinjene Nacije, u starijoj grupi, organizovano je takmičenje u šutu, gde je pobednik poneo laskavu titulu Najboljeg šutera za mesec oktobar. Ovog puta najbolji je Kovačević Stefan, inače momak koji je ove godine prešao iz mlađe grupe. Ovim putem želimo da čestitamo Stefketu, kod koga se vidi veliki napredak i želja, i koji je predstavlja primer za ostale dečake koji su zajedno sa njim prešli iz mlađe grupe, da pojačaju treniranje i rad, jer se veliki trud isplati!

Kategorije: Vesti

09
novembar
2015

Pobeda kadeta 99

U drugom kolu kvalifikacija kadetske lige, naša prva ekipa je zabeležila i drugu pobedu u gostima, protiv ekipe KK Zmaj rezultatom 86-54. Momci su od samog starta nametnuli svoj ritam igre, nisu dozvolili protivniku da se rezultatski približi, pa su utakmicu rutinski priveli kraju. Odličan početak sezone za naše momke! Svaka čast!

Kategorije: Vesti

Novo u galeriji

Vremenska prognoza

Weather data OK.
Beograd
16 °C

Linkovi