Počelo je prijavljivanje za letnji kamp - Zlatibor jun 2014

Dobrodošli na sajt KK Cerak

25
jun
2013

23. 06. - Drugi dan kampa

23. 06. - Drugi dan kampa
Drugog dana kampa vreme nas je i dalje služilo. Već od prvog dana kampa, pravila su morala da se poštuju i naši igrači su to dobro znali. Satnica je bila postavljena, i toga su se svi kamperi pridržavali.

Igrači su izašli na jutarnji trening i veoma dobro ga odradili. Počeli su da se pojavljuju po neki oblaci, ali to nije omelo naše igrače da dodju do cilja ovog kampa, i do njihovog maksimalnog napredka. Odmor je dobro došao svima. Nakog užine, popodne nam je bilo predviđeno za predavanje na temu "Istorija košarke i košarka u Srbiji".

Već na popodnevni trening momci su izašli u duksevina, jer su oblaci bili malo veći i očekivala se prva kiša. Na sreću svih nas, kiša je pala, ali tek po završetku svih treninga.
Večernja aktivnost kamperima je bilo takmičenje u kvizu.

Kategorije: Vesti

24
jun
2013

POČELA DRUGA SMENA KAMPA

POČELA DRUGA SMENA KAMPA
U subotu, 22.06.2013. oko 14 i 30h stigla je na Zlatibor i druga smena košarkaša iz KK CERAK.
Momci su smešteni u hotel Braća Sekulić gde već dug niz godina borave svi igrači našeg kluba. Prvi sastanak sa igračima je održan već u 16 i 30h, gde je predstavljen plan i program rada na pripremama i gde je igračima jasno dato do znanja šta se od njih očekuje u narednih 7 dana.

Ekipe su već oko 17h izašle na teren gde je odrađen prvi trening. Posle večere, svaka ekipa je u dogovoru sa svojim trenerom otišla u laganu šetnju i upoznavanje jedne od naših najlepših planina.

Kategorije: Rezultati

24
jun
2013

Sedmo veče - dodela nagrada najboljima

Sedmo veče - dodela nagrada najboljima
Sedme večeri kampa organizovano je svečano zatvaranje. Uprava kluba, kao i treneri su imali samo reči hvale za najmlađe igrače KK CERAK-a koji su opravdali svoja očekivanja i u najlepšem svetlu predstavili sredinu iz koje dolaze i klub za koji nastupaju.

Nagrade su dodeljenje sledećim učesnicima:

1. Kviz znanja je pripao mladjoj školici Đorđe Krstić
2. Takmičenje u spretnosti je osvojila školica Ivo Andrić kojoj su bili priključeni Jovan Mitrašinović i Jovanja Banjac
3. Najlepšu predstavu na takmičenju iz glume su osvojili Šaranović Nikola, Marković Mihajlo, Aleksandar Popović i Ivan Radošević
4. Takmičenje u pevanju je pripalo Jovani Banjac 5. U turniru 1 na 1 selekcije 2002. godište najbolji je bio Matija Vujinović
6. Najuredniju sobi kampa su imali Strahinja Gvozdenović, Andrija Prlja, Arsenije Štrbac, Teodor Bošković, Miloš Terzić
7. Najmlađi kamper ove godine je Nikša Ristović

Kategorije: Vesti

24
jun
2013

Petak 21.06. - Sedmi dan kampa

Petak 21.06. - Sedmi dan kampa
Sedmog dana kampa, bez promena što se tiče vremena, i dalje nas služi kao poručeno. Pomerena satnica doručka se pokazala kao dobar potez, jer igrači imaju više vremena za odmor koji kako dani odmiču sve bolje koriste.

Na terenu smo bili već u 8h pre bilo kog jačeg sunca. Odmor je dobro došao svim kamperima, jer su mlađa i starija grupa popodne rezervisali za takmičenje u levom i desnom dvokoraku, a selekcija 2002. godište je odigrala turnir 1 na 1.

Kao i svaki, i ovaj dan je bio ispunjen u minut. Poslednje večeri na kampu Zlatibor 2013, smo dodelili poklone najuspešnijim igračima u večernjim aktivnostima, najurednijoj sobi, najmlađem kamperu i pobedniku 1 na 1 iz selekcije 2002. godište. Takođe, pred put kampere očekuje diploma za uspešno završen kamp, uz cd za uspomenu sa slikama. Sve čestitke svim kaperima na sjajno odrađenim pripremama.

Kategorije: Vesti

21
jun
2013

IZVEŠTAJI SA UTAKMICA

IZVEŠTAJI SA UTAKMICA
KK CRVENA ZVEZDA 55 - 38 KK CERAK (SELEKCIJA 2002. GODIŠTA)
KK CRVENA ZVEZDA 14 - 36 KK CERAK (STARIJA GRUPA)


Prvi su na teren izašli igrači selekcije 2002. godišta koji su se susreli sa malo starijim drugarima iz Košarkaškog kluba Crvena Zvezda. Zvezda je nastupila u izmešanom sastavu, 2000., 2001., i 2002. godišta.

Ni ime kluba, a ni saznanje da igraju sa starijima nije omelo našu novoformiranu selekciju da da svoj maksimum. Što je najbitnije, tehnički elementi su bili brilijantni. Nadmoć u visini protivnika je bila dosta izražena, pa je tako skok naše ekipe bio slabija tačka. Međutim, indivialnim partijama svih igrača, treneri i uprava kluba su veoma zadovoljni.

Ovaj početak, veoma ambiciozme selekcije još jednom nagoveštava jako uzbudljivu i nadamo se uspešnu sezonu.

Poene za naš tim su postigli: Luka Bilanović 8, Nikola Čubrilo 7, Matija Vujinović 8, Milan Vujaklija 6 Luka Popović 2, Pavle Lazić 2, Nikita Ristanović 2, Ognjen Krstić 2, , Arsenije Štrbac 1.

Drugi su na teren izašli igrači starije grupe koji su kao i igrači iz selekcije imali ogromnu želju da daju svoj maksimum na utakmici. U ovom meču beležimo takođe sjajno izvedene elemente osnove košarke, baš ono na šta baziramo naš program za ovaj uzrast košarkaša, dobar dribling, levi i desni dvokorak i pas. Želja za pobedom se videla kod svih igrača, pa su naši igrači neumornom odbranom po celom terenu od samog starta stavili do znanja ko će držati tempo i rezultat ove utakmice. Sjajnom igrom ekipa je mirno privela utakmicu kraju i zabeležila veliku pobedu.

Poene za naš tim su postigli: Mihajlo Marković 10, Nikola Šaranović 4, Luka Đokić 4, Strahinja Gvozdenović 4, Milan Paunović 2, Marko Janjić 2, , Aleksa Radisavljević 2, Luka Radulović 2, Momir Jelisavčić 2, Andrija Prlja 2, Dimitrije Rankov 2.

Kategorije: Rezultati

21
jun
2013

Još jedna pesma Nikole Kojića

Još jedna pesma Nikole KojićaCERAK ŠAMPION


MOJ KLUB CERAK VOLIM,
ZA NJEGA SE JA SAD BORIM.


KAD MI LOPTA U RUKE DOĐE,
POGAĐAM KOŠ DA U FINALE PROĐEM.


SA TRIBINA PUBLIKA SE ORI,
AJMO CERAK, VI STE ŠAMPIONI.

Kategorije: Vesti

Novo u galeriji

Vremenska prognoza

Weather data OK.
Beograd
7 °C

Linkovi