Dobrodošli na sajt KK Cerak

17
novembar
2015

Liga školica

Liga školica
OŠ 14 Oktobar 20:14 OŠ Branko Ćopić
Školica 14 Oktobar ugostila je ovog vikenda drugare iz školice Branko Ćopić. Odigrana je jedna veoma interesantna utakmica sa mnogo lepih poteza . Zalagenje i borba obe ekipe su bili na veoma visokom nivou, medjutim ovoga puta 14 Oktobar je imao uspešniju završnicu.
Sa poenima su se istakli za 14 oktobar: Nemanja Malinić 6, Stanković Sava 6, Trivunović Jovan 4, Stanković Militin 2, Nikola Vidaković 2. Za Branko ćopić: Nikodijević Duško 4 poena (debi utakmica), Popović Pavle 4, Aleksić Vlada 2, Milovanović Igor 2,Veljić Vuk 2.

Čestitamo i jednoj i drugoj ekipi na vidnom napretku i želimo puno uspeha u daljem takmičenju.

Kategorije: Vesti

17
novembar
2015

Pobeda kadete protiv Vizure

U nedelju 15.11 kadeti 2000. godišta odigrali su utakmicu protiv Vizure Shark 3. Borba na terenu dovela je do veoma dramatičnog i tesnog starta utakmice. Naši kadeti su davali sve od sebe i neprimetno došli do vođstva od 30 razlike. Utakmica se završila rezultatom 74:40 i time smo ostvarili još jednu pobedu, s obzirom da u sledećem kolu dočekujemo Zvezdu koja je bez poraza. Nadamo se da će ekipa Ceraka ponoviti pristup kao i na ovoj utakmici i pobedom zauzeti prvo mesto u grupi.

Kategorije: Vesti

14
novembar
2015

Mateja Vitković gospodar izbaci druga u Krstiću!

Mateja Vitković gospodar izbaci druga u Krstiću!
Mateja Vitković je u veoma neizvesnoj i napetoj borbi uspeo da savlada ostale saigrace i odnese titulu gospodara Izbaci druga u školici Djordje Krstić. Primećen je odličan napredak kod svakog igrača što je učinilo ovu igru znatno zanimljivijoj sa dosta više ubačenih poena, ali mirna ruka Mateje Vitkovića u tesnoj zavrsnici mu je donela pobedu. Cestitke svim igračima.

Kategorije: Vesti

12
novembar
2015

TREĆA POBEDA U NIZU SELEKCIJE 2003.GODIŠTA!

TREĆA POBEDA U NIZU SELEKCIJE 2003.GODIŠTA!
Kao što smo i najavili mlađi pioniri 1 su gostovali ekipi KK Novi Beograd 7 i zabeležili još jednu pobedu. Rezultat 34-20, po četvrtinama 9-7, 7-1, 10-5 i 8-7. Ovu utakmicu je karakterisao nervozan početak Ceračana, gde je novobeogradski tim vodio 6-0. Usledio je veoma bitan time out, posle koga je neugodna serija prekinuta i čak zabeležena pobeda u prvoj četvrtini. Do kraja utakmice smo kontrolisali rezultat u potpunosti i zasluženo trijumfovali. Kapiten Nikola Šaranović je bio na visini zadatka sa 11 postignutih poena, pratili su ga Matej Planojević sa 8 i Ivan Radošević sa 6 poena. Sledeće kolo gostujemo Zvezdari M-Invest. Sportski pozdrav!

Kategorije: Vesti

12
novembar
2015

LIGA ŠKOLICA KOŠARKE, ANDRIĆ - 14.OKTOBAR.

LIGA ŠKOLICA KOŠARKE, ANDRIĆ - 14.OKTOBAR.
Starije grupe školice košarke Andrić i 14.Oktobar odigrale su prvo ovosezonsko kolo. Pobedili su nešto motivisaniji gosti sa Labudovog brda rezultatom 28-22 i ovom prilikom im čestitamo. Strelci za Ivo Andrić su bili Marko Jovanović 6p, Filip Grujić 2p, Pavle Jović 6p, Andrej Nešić 4p, Strahinja Stoanović 2p i Strahinja Čović 2p. a za 14.Oktobar Uroš Tintor 8p, Nemanja Malinić 6p, Sava Stanković 6p, Jovan Trivunović 6p i Uroš Milovanoc 2p.

Kategorije: Vesti

12
novembar
2015

Veliki derbi kod kadeta

U ponedeljak, naša prva ekipa kadeta odlučila je da iskoristi lep jesenji dan i u prirodi odigra partiju fudbala. Kapiteni ekipe su napravili svoje timove, Koprina i Brkina ekipa, pa je samim tim utakmica dobila na još većem značaju. Momci su u odličnom raspoloženju i druženju odigrali tesnu utakmicu, koju je posle velikog preokreta, u produžetku, zlatnim golom, dobila Koprina ekipa, rezultatom 8-7!

Kategorije: Vesti

Novo u galeriji

Vremenska prognoza

Weather data OK.
Beograd
26 °C

Linkovi